Activiteiten

Nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud: aan u de keus

Perspective Bouwservice staat voor allround bouwen. Van onderhoud tot renovatie. Door onze brede ervaring hebben we overal een oplossing voor in huis.

Nieuwbouw

Een kantoor realiseren? Met Perspective Bouwbegeleiding heeft u de zekerheid van een slagvaardige en efficiŽnte bouwer die het turnkey aanpakt. Het gehele bouwproces nemen we u uit handen. Van het allereerste advies en de architectuur tot en met de constructieve werkzaamheden en de uitvoering. Per fase schakelen we de beste specialisten in. In eigen dienst of uit ons eigen netwerk. Daardoor zijn we prijstechnisch interessanter. Door de zaken perfect te regelen zijn we ook in staat om meer waar voor uw geld te leveren.

Verbouwingen

Een nieuwe badkamer, een aanbouw aan uw kantoor, een overkapping van uw woning of de complete verbouwing van een bedrijfspand: schakel Perspective Bouwservice in. We zijn goed als het op verbouwen aankomt. Bij verbouwen gaat het niet alleen maar om vakwerk, maar ook om het minimaliseren van overlast. Rekening houden met bewoners en gebruikers van een pand. Werkzaamheden goed plannen en de inzet van specialisten tot op het uur coŲrdineren. Bovendien adviseren we u met een praktische kijk. Zo'n advies levert altijd meerwaarde op: is het niet in een hogere kwaliteit, dan toch zeker in een scherpere prijs.

Onderhoud en renovatie

Kleine klussen, grote projecten: voor elk onderhoudsproject vindt u bij Perspective Bouwservice de beste mensen. Schilders en metselaars. Werkvoorbereiders en schoonmakers (in samenwerking met partner Reca Cleaning). Ook voor tuinonderhoud nemen we u alle werkzaamheden uit handen.

uitleg1uitleg2uitleg3