Kwaliteit

We staan achter de kwaliteit van ons werk

Bouwen vraagt om vertrouwen. Daarom staan we bij Perspective Bouwservice in voor de kwaliteit van ons werk. De gehele bedrijfsvoering is strak geregeld. Een voorbeeld: binnen 48 uur na uw aanvraag heeft u al een offerte binnen, dit is wel afhankelijk van grootte van aanvraag. En die helder gespecificeerd is, want we houden het graag transparant.

De kwaliteit van het werk is er k bij gebaat als het hele proces over niet te veel schijven verloopt. Daarom heeft u bij Perspective Bouwservice direct contact met degene die ook verantwoordelijk is voor uw opdracht en die in de meeste gevallen ook een deel van de uitvoering op zich neemt. Dat schakelt sneller. Dat werkt plezieriger en levert ook een beter resultaat op. Want door nauw bij de uitvoering betrokken te blijven is er tot het allerlaatste moment ruimte voor eigen initiatief.

Certificeringen

Medewerkers van Perspective Bouwservice zijn echte vakmensen. Ervaren, gemotiveerd en vindingrijk. Natuurlijk is ook de veiligheid gewaarborgd in de uitvoering, via de VCA-certificering. Ook werken we volgens de regels van KIWA en NEN 4400, voor een correcte organisatie achter de schermen. Hoeveel meer zekerheid wilt u hebben?

uitleg1uitleg2uitleg3