Organisatie

Een compact team dat flexibel is uit te breiden

Perspective Bouwservice is een complete dienstverlener in de bouw. We zijn een bouwbedrijf-nieuwe-stijl: geen grote organisatie, maar een slagvaardig team dat alle disciplines in huis heeft. Daarvoor hebben we eigen vakmensen in huis. Voor grotere projecten of meer gespecialiseerde activiteiten is een eigen netwerk van specialisten voorhanden. Daardoor zijn we heel flexibel in onze aanpak.

Maximale slagvaardigheid

Bij bouwen en verbouwen komen veel specialismen samen. De belangrijkste ervan houden we in eigen hand: de advisering, de bouwbegeleiding, het projectmanagement en ook het tekenwerk. Die manier van werken staat garant voor maximale slagvaardigheid. Daardoor zijn we ook uit kostenoogpunt een heel aantrekkelijke partner om mee samen te werken. Temeer omdat we alle materieel in eigen huis hebben.

Veel ervaring in de bouw

Achter Perspective Bouwservice staat jarenlange ervaring in de bouw, opgedaan op een breed terrein. Niet alleen achter de schermen, maar ook op de werkvloer. Daardoor zijn we praktisch in onze aanpak en betrouwbaar in de uitvoering. We organiseren projecten strak en houden in de fase van uitvoering de touwtjes stevig in handen. Door de directe betrokkenheid is ook last-minute inspelen op veranderende wensen geen enkel probleem.

uitleg1uitleg2uitleg3